спортни новини cultofbet

Двоен залог: топ прогнози от Висшата лига за 14 сеп 2020

admin 13/09/2020 22:21 Прогнози 0
Двоен залог: топ прогнози от Висшата лига за 14 сеп 2020

Шефилд Юнайтед - Уулвс
прогноза: под 2.5 @ 1.50

Озовалият се в центъра на вниманието през изминалите месеци тим на Шефилд Юнайтед, който до последно беше част от битката за участие в „ЛЕ“, открива футболната година със сблъсък с добре познат съперник. При появата си в елита Уулвс изглеждаше точно както „остриетата“ през миналия сезон. И игровата нагласа, и футболът, който разгръщаше, беше аналогичен, така че много трудно при подобни обстоятелства има как да се стигне до някакво футболно зрелище. И това, че спорът между тях е още в първия кръг когато желанието за подобни тимове е по-скоро да не загубят, ще допринесе за футболната скука на „Брамъл Лейн“. Със сигурност този мач ще е напълно равностоен, като падането и на един-единствен гол в него ще е в състояние да се окаже с цената на трите точки.

Брайтън - Челси
прогноза: под 2.5 @ 2.10

Неоспоримо е това, че прогнозата за този мач е най-рисковата за деня. Коефициентите за нейн успех са много сериозни, така че не е за изпускане да се изпробва. Челси, който беше замесен в най-бурното си трансферно лято от години насам, привличайки футболист след футболисти, поглежда към старта на първенството с желание за победа. „Сините“ ще са с коренно различен облик поне в първите няколко кръга. Новопривлечените в редиците им станаха страшно много, а това със сигурност ще повлияе и на играта им през следващите няколко седмици. Челси има потенциал в този си вид и въпреки това трудно ще е част от битката за титлата през сезона. Няма да измине много преди и най-оптимистичните фенове на тима да влязат в действителността и да видят, че техният отбор все още не е на необходимото ниво. Брайтън е корав съперник, който има усет към подобни мачове, така че ще е напълно равностоен, а крайният изход ще е с малко голове.

НЕ пропускайте да вземете своя мега бонус от efbet след регистрация! До 200 лева за спортни залози и до 1000 лв. за казино ви очакват още днес! Посетете нашия промо линк и си отворете нова сметка с бонус!

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози