спортни новини cultofbet

Левски и Берое ще си вкарат попадения

K Khristov 10/08/2019 01:00 Прогнози 0
Снимка: Topsport
Левски и Берое ще си вкарат попадения

 

Сблъсък между Левски и Берое затваря съботната програма на Efbet лига. Убеден съм, че ще наблюдаваме интригуващ двубой, в който ще има ситуации и пред двете врати.

Учудващо или не, Левски се намира на първата позиция в класирането, след като спечели 10 точки до този момент. Най-труден бе успехът в миналия кръг, тъй като победните попадения паднаха във финалните минути на срещата. Въпреки това “сините” стояха стабилно на терена и демонстрираха завиден характер.

Разбира се, отсъствието на Костов, Тиам и Мариани се оказа повратно за Петър Хубчев и неговия състав. Създаването на атаки е далеч по-трудно, обвързано с продължително владеене на топката в задни позиции и балонни центрирания към наказателното поле. С оглед идния опонент, тази тактика едва ли ще сработи. Александър Томаш изгради един много добър отбор, който спокойно може да претендира за място в топ 3.

Предстоящият мач ще има своето значение за борбата за европейска кота, макар да се намираме в началото на сезона. Именно това ще са основните конкуренти за третото място, които очаквам да ни зарадват с резултатна игра. Според мен попадения ще паднат в двете врати, но търсещите по-сигурни залози нека се доверят на над 1,5 гола в мача.

 

Прогноза: гол/гол

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози