спортни новини cultofbet

Лудогорец ще спечели домакинството си на Берое

K Khristov 29/03/2019 20:00 Прогнози 0
Снимка: Topsport
Лудогорец ще спечели домакинството си на Берое

Шампионите стартират плейофната фаза срещу състава на Берое. На пръв поглед срещата изглежда задължителна за Лудогорец, тъй като се намират на пет точки от преследвача ЦСКА. Началото е в събота, 30 март, от 18:15 часа.

Със сигурност и вие очаквате положителен развой за разградчани. Няма как да е другояче, след като възвърнаха формата си под ръководството на Стойчо Стоев, а и съперникът им предразполага към търсене на трите точки. Берое е най-колебливия отбор в първата шестица, като постигна редица незадоволителни резултати от началото на пролетта.

“Заралии” се намират в поредица от три загуби, като най-неприятна се оказа тази от Витоша Бистрица. Александър Томаш и неговият щаб имат редица проблеми пред себе си, така че идната визита едва ли ще грабне вниманието им. За Берое е по-важно да намери правилната стиковка до края на кампанията и ако им се отдаде възможност да атакуват четвъртата позиция.

Смятам да се доверя изцяло на домакините. Поради ниските ставки за знак 1 обаче ще потърся алтернативен вариант, какъвто е азиатският хендикап. Лудогорец вкара общо 10 гола в последните си три двубоя, без да допусне нито един ответен. Смятам, че позитивната серия ще продължи, така че може да се доверите на победа с два или повече гола за разградчани, залагайки на АХ (-1,5) за домакина.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози