спортни новини cultofbet

Време е ЦСКА да преоткрие себе си и да спечели категорично

K Khristov 19/09/2019 19:00 Прогнози 0
Снимка: Sportal
Време е ЦСКА да преоткрие себе си и да спечели категорично

Месец по-късно ЦСКА отново е домакин на “Българска армия” в двубой срещу новака Царско село. Срещата е в петък вечер от 20:00, а каква е моята прогноза, вижте в следното превю.

Стилът на Петрович, който изповядваше по-рано в Левски и Литекс, бе наложен и при “червените”. ЦСКА не играе толкова атрактивно, не се стреми към постоянни нападения, а се опитва икономично да печели нужните точки. Не случайно головата им разлика до този момент е 13:11 и е драстично по-слаба от тази на основните конкуренти за титлата.

Предстои наглед преодолимо предизвикателство, което задължително трябва да се премине. Царско село демонстрира някои добри игри, най-вече срещу Берое и Ботев Пловдив, но класата на тима е много далеч от тази на ЦСКА. Никола Спасов има нужния опит срещу грандовете в българския футбол и ще го предаде на избраниците си.

Време е “червените” да действат с една идея по-офанзивно и да вземат безпроблемно трите пункта. Това ще понамали слуховете за смяна на треньора, каквато се тиражира в медиите през последния месец. Може би оувърът изглежда труднопостижим, ако съдим по играта от ЦСКА от началото на сезона, но съм уверен, че резултатността в идната среща ще бъде изключително висока. Евентуално попадение от страна на гостите би спомогнало за изпълнението на целта.

 

Прогноза: над 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози