спортни новини cultofbet

Днес ще научим последния представител на елита за идния сезон

K Khristov 30/05/2019 10:00 Прогнози 0
Снимка: Sportal.bg
Днес ще научим последния представител на елита за идния сезон

Последен мач за сезона в родния футбол. Витоша Бистрица и Монтана се впускат в ожесточен спор за оцеляване/ класиране в Първа лига. Дали представителят на втора дивизия ще поднесе изненада, или елитният тим ще си гарантира още един сезон във висшия ешелон, ще научим в четвъртък вечер от 20:00 часа.

Домакин на събитието е стадион “Славия”, който се сдоби с осветление тази година. Въпросът е кой от двата отбора ще има повече късмет на съоръжението в кв. “Овча Купел”? Замесените тимове са напълно равностойни, така че победителят ще се реши след груби грешки в защита или индивидуални пробези в нападение.

Не бих заложил на прогноза за краен победител. Да, Витоша се подвизава в елита и натрупа значителен опит в последните две години, но пък символичните гости разполагат с невероятни състезатели за втора дивизия. Направиха една страхотна кампания, класирайки се на втората позиция.

Най-удачно ми се струва търсенето на ниска резултатност. Отборите ще действат по-предпазливо и опознавателно, което логично ще отнеме от чара на срещата. Не вярвам линията от 2,5 попадения да бъде премината, затова се спирам на традиционния ъндър. Онлайн букмейкърите са на сходно мнение, предоставяйки ставки в порядъка на 1,65 за подобна развръзка.  

 

Прогноза: под 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози