спортни новини cultofbet

Кой ще хване последния влак за Лига Европа?

K Khristov 27/05/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: Topsport
Кой ще хване последния влак за Лига Европа?

Във вторник ще се изиграе баражът за последната европейска кота. В него ще участват третият Левски и спечелилият плейофите в долната половина – Етър Велико Търново. На теория домакините са фаворити, но дали може да настъпят изненади?!

“Сините” фенове изстрадаха много през изминалия сезон. Отборът им бе сериозен претендент за първата позиция, но през пролетта се срина тотално. Серията от незадоволителни резултати у дома им коства по-предно класиране, а освен това отпаднаха рано-рано от Купата на България. Имаше и положителни моменти, които са свързани с появата на все повече юноши в първия тим.

Едва ли Георги Тодоров ще рискува в ключовия бараж, но няма да е изненада появата на Станислав Иванов, например. Срещу Берое бе дадена почивка на по-голяма част от титулярите, за да се възстановят напълно от изтощителната кампания. Етър от своя страна записа доста добри резултати през годината, като представи привлекателен стил на игра на неутралните привърженици.

Всички “виолетови” се надяват на хепиенд под ръководството на Краси Балъков. Стана ясно, че специалистът ще поеме националния отбор по футбол, така че срещата във вторник се явява последна начело на великотърновския клуб.

Трудно ми е да повярвам, че Левски ще загуби и тази битка, затова ще заложа на комбинация между знак 1 над 1,5 попадения.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози