спортни новини cultofbet

ЦСКА ще стартира сезона в Efbet лига с победа

K Khristov 12/07/2019 08:00 Прогнози 0
Снимка: Gong
ЦСКА ще стартира сезона в Efbet лига с победа

През седмицата стана ясно, че родното първенство ще бъде преименувано на Efbet лига. Стартът му е този петък, а един от най-интересните мачове противопоставя ЦСКА и Етър. Ето и моята прогноза за сблъсъка.

“Червените” вече изиграха един официален сблъсък, който бе спечелен с 4:0. По този начин ЦСКА улесни задачата си в реванша в Лига Европа и ще насочи мисли изцяло към началото на сезона в местното първенство. На пътя им се изправя Етър Велико Търново, който премина през треньорска рокада това лято.

Добромир Митов и Люпко Петрович изградиха стабилен отбор, който е готов да се бори за първата позиция. Привлечени бяха редица чуждестранни футболисти, като най-голяма бе бройката на британците. Да видим дали тази трансферна политика ще донесе позитиви на ЦСКА, или отборът отново ще бъде в подножието на върха.

Домакините изглеждат напълно готови за сезона, тъй като проведоха добра лятна подготовка и се сдобиха рано-рано с новите попълнения. Мисля, че ще спечелят предстоящия сблъсък и то сравнително лесно, затова заложете на азиатски хендикап (-1.5) в полза на “червените”.

 

Прогноза: Азиатски хендикап (-1.5) - ЦСКА

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози