спортни новини cultofbet

Левски ще бори съпротивата на Черно море в неделя вечер

K Khristov 14/09/2019 22:45 Прогнози 0
Снимка: Канал 3
Левски ще бори съпротивата на Черно море в неделя вечер

Съперничеството между Левски и Черно море се изостри в последните години, което предвещава интересни минути на “Герена” в неделната вечер.

С известно лъкатушене, грешни ходове, злощастно поражение от АЕК Ларнака в европейските турнири, започна сезонът на Левски. Факт е, че не бе сред най-убедителните стартове на столичния тим, но въпреки това “сините” се намират на втората позиция, изоставайки единствено от шампиона Лудогорец.

Остават още три мача в столицата за Левски, с което ще бъде сложен край на тази дълга серия, но сблъсъците обезателно трябва да се спечелят. Тук обаче предвиждам известни затруднения за Петър Хубчев и неговите избраници, тъй като Черно море записа поредица от шест двубоя без победа, която рано или късно ще види своя край.

За последно “моряци” триумфираха с пълния комплект точки именно в столицата, побеждавайки ЦСКА с 1:3. Няма да рискувам с прогноза за победа за госта, но ще заложа на попадения в двете врати. Изглеждат ми оправдани и напълно възможни, особено, ако Черно море поведе в резултата.

 

Прогноза: гол/гол

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози