спортни новини cultofbet

Много добър коефициент в Ефбет за двубоя Черно Море - Берое

admin 20/05/2019 14:42 Новини 0
снимка: youtube.com
Много добър коефициент в Ефбет за двубоя Черно Море - Берое

На фона на останалите мачове от родния футбол вторник, 21 май, двубоя между Черно Море и Берое със сигурност остава на заден план и с пълно право. Той няма да има някаква ключова роля за разпределянето на най-важните места.

Положението е такова, че все пак Берое и Черно море все още спорят за 4-то място като разликата помежду им е точно 3 точки, така че стигне ли до победата в това съперничество, тимът на „моряците“ ще се изравни по точки със своя опонент и ще остави развръзката за последния кръг. В противен случай, „заралии“ ще се поздравят още след последния съдийски сигнал със завършване на вече споменатото място след като в единия случай - при равенство, разликата между тях и варненци ще остане 3 точки, но благодарение на по-добрите резултати в съперничествата с опонента в хода на сезона, ще остане по-напред, а при победа на свой ред ще увеличи още повече разликата. Не пропускайте, гледайте мача на живо!

От известно време насам Берое играе много пестелив по отношение на голове футбол и въпреки, че съвсем доскоро беше в един много сериозен възход след като записа редица прекрасни резултати, отново не впечатли с някаква изумителна резултатност. Подобна ще е игровата нагласа на „заралии“ и срещу Черно море като тази прогноза за под 3.5 все още върви с много добрия коефициент от 1.50 в efbet!

КОМЕНТАРИ

Още от Новини