спортни новини cultofbet

Уго Юмбер - Борна Чорич

Thi Henry 21/02/2019 15:07 Прогнози 0
Уго Юмбер - Борна Чорич

Тенис турнирът в Марсилия е най-силният, който се провежда в тази част от годината. Редица първокласни тенисисти решиха да се запишат в него и да продължат със сезона на хард кортове с което и да се надяват на още по-сериозен възход в ранглистата.

Местният представител Уго Юмбер се наслаждава на най-силния период в кариерата си. Само преди няколко дни той триумфира с титлата в Шербур - един от турнирите от по-ниска категория, провеждани отново в родината му. Той е много близо до това да направи следващата крачка и да се изкачи трайно на ниво АТП, и е един от все по-малкото левичари в световния елит като в същото време е и сред тенисистите от така наречената нова генерация, така че със сигурност не е особено известен на световната тенис общественост. Въпреки това Юмбер е определян за един от най-бляскавите таланти в цялата страна. Дотук той изигра цели 11 двубоя на хард (при закрити кортове) като спечели 9 и загуби едва 2, а в същото време това е първи сблъсък за неговия съперник на подобен тип настилка за годината.

Чорич взе участие на Аустрелиън Оупън, който обаче има своите отличителни черти. Когато става на въпрос за игра в зала условията коренно се различават, макар всъщност характеристиките на настилката да са едни и същи. По-необичайните отигравания в този сблъсък ще са дело на Юмбер и точно благодарение на тях до голяма степен той ще е равностоен на иначе страшно силния си съперник от Хърватия. Драмата в този сблъсък ще е пълна и продължителността му също ще е много сериозна.

Прогноза: над 22.5 гейма

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози