спортни новини cultofbet

Матео Беретини - Андрей Рубльов

Thi Henry 21/02/2019 15:19 Прогнози 0
Матео Беретини - Андрей Рубльов

Матео Беретини се превърна в един от най-големите италиански таланти в света на тениса. Той продължава с фурора си през последните две години и вече е 48-и в света.

Много тенис анализатори му предричат бляскаво бъдеще и с пълно право. Забелязват се едва няколко пролуки в играта му, които със сигурност в най-скоро време той ще запълни и ще разполага с необходимото, за да се озове в непосредствена близост до най-добрите 20. Беретини продължава да играе отличен тенис, като единственото голямо разочарование за него от началото на годината до днес е отпадането от Аустрелиън Оупън още в първи кръг. Той обаче имаше малшанса на жребия да получи за съперник Циципас в толкова ранна фаза и въпреки това някак си спечели сет срещу него. Беретини продължи участието си със сблъсък в „Купа Дейвис“ за родината си Италия като се справи с Гунесваран, а малко след това направи истински фурор в София където достигна до полуфиналите. Благодарение точно на тези точки той се изстреля толкова напред в световната ранглиста. В първия кръг в Марсилия след редица обрати стигна до триумфа срещу представителя на домакините Жереми Шарди.

Андрей Рубльов пречупи друг от топ-тенисистите на французите - Джо-Вилред Цонга, който незнайно как допусна да бъде обърнат от младока. И той не е в най-добрата си форма и беше истинско чудо, че стигна до тази победа. Беретини няма да позволи подобна изненадваща развръзка, ще използва страшно много безкрайно силната си игра от дъното на корта и ще надстреля съперника си по много убедителен начин, стигайки до разгром при този толкова добър коефициент от 1.85

Прогноза: 1

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози