спортни новини cultofbet

Фернандо Вердаско - Матиас Бахингер

Thi Henry 21/02/2019 15:14 Прогнози 0
Фернандо Вердаско - Матиас Бахингер

Поредният тенисист от Топ 30 реши да вземе участие в турнира в Марсилия. Фернандо Вердаско стоеше много добре на хард кортовете от началото на годината като направи някои много силни изяви. Въпреки това той си остава един от онези непредсказуеми тенисисти, които са в състояние днес да изумят, а утре тотално да разочароват.

Точно това започна да се наблюдава в изявите му в последно време. Програмата му по отношение на избор на турнири след Аустрелиън Оупън беше напълно резонна като се записа за участие в София, Ротердам и Марсилия. Дотук първият от изброените беше най-силния турнир за него като при други обстоятелства можеше да достигне и до финал, но поредните му изблици на емоции му костваха място в заключителната фаза. Той се провали срещу Матео Беретини, който освен това, че е зад него в световната ранглиста, е и много по-млад. Вердаско не стоеше никак добре на кортовете в Марсилия в първия си сблъсък през тазгодишната надпревара като едва не претърпя тотален крах още тогава - на старта срещу беларуския представител Егор Герасимов. Незнайно как испанецът спаси няколко мачбола на собствен сервис и впоследствие стигна до пробив, за да спечели третия сет даже без да се стигне до тайбрек. Въпреки това си проличаха пролуките в играта му, а изпитан боец като Бахингер със сигурност ще ги използва.

Немският тенисист е извън Топ 100, като към този миг е 143-и. Въпреки това неговите качества са неоспорими. Той е много силен от основната линия и в това отношение в редица случаи ще надиграва 26-ия в света. Бахингер ще изнесе поредна много силна среща и ще продължи с изумителните си изяви на френска територия като това е 3-ият му пореден турнир в тази страна само в рамките на последните седмици и вече се е приспособил по възможно най-добрия начин както към условията, така и към атмосферата на подобни турнири.

Прогноза: 2 (+3.5 гейма)

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози