спортни новини cultofbet

Фернандо Вердаско - Дъстин Браун

M Krasimirov 31/07/2020 23:05 Прогнози 0
снимка: utroruse.com
Фернандо Вердаско - Дъстин Браун

Фернандо Вердаско - Дъстин Браун

Сериозно се завърза тази група „Б“ от демонстративния турнир „UTS“. В нея са Фернандо Вердаско, Коритен Муте, Беноа Пер и Дъстин Браун. Надпреварата започна преди седмица, като първата част от нея се състоя през уикенда, а заключителната - следва да се изиграе през настоящия. Само първият от групата се класира за полуфиналите, а при положение, че всеки от изброените четирима има по една победа и една загуба, то е възможно да се стигне до всякаква развръзка.

Фернандо Вердаско - Дъстин Браун на живо

Дъстин Браун е в малко по-неблагоприятна позиция, понеже е единственият с отрицателна разлика при спечелените четвъртини, като има 4 спечелени и 5 загубени. Вердаско пък е с отношение 5:4, докато Муте и Пер са съответно 5:5 и 4:4. Въпреки това с един изразителен триумф тук, Браун като нищо ще потегли към полуфиналите. Той е безкрайно атрактивен за наблюдаване, като е способен да прави феноменални точки. Точно в такива сблъсъци той е най-силен, а Вердаско, ще има сериозни затруднения срещу него. Гледайте на живо, вижте как от тук!

Дъстин Браун ще съкруши Фернандо Вердаско

Шоуто на Дъстин Браун ще се прояви с пълна сила и непрестанните му налитания към мрежата просто ще съкрушат Вердаско. Германецът ще е напълно равностоен, като е изненадващо това, че букмейкърите дават такива огромни коефициенти за негова победа.

Прогноза: 2 @ 3.20 коефициент в efbet

 

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози