Никола Маю - Григор Димитров

M Krasimirov 31/07/2020 22:59 Прогнози 0
снимка: sportlive.bg
Никола Маю - Григор Димитров

Никола Маю - Григор Димитров

Григор Димитров се завърна на корта след като имаше редица спънки през последните месеци. След като все пак започнаха да се играят тенис мачове, макар и с демонстративен характер, той взе участие в „Адрия Къп“ където отстъпи на Милойевич, Тийм и Чорич. Последва няколкоседмична нова пауза за него, а завръщането му се състоя на 25-и юли в турнира „UTS“, който е със същия характер, но с много нетипичен формат.

Българинът отстъпи на Ришар Гаске с 4:0, а малко след това и на Фелисиано Лопес с 3:2. Играят се четири четвъртини по 10 минути (при 2:2 се стига до 5-а, в която печели този, който направи разлика от 2 точки), като за всяка една от тях двамата тенисисти имат „жокери“, които са на тяхно разположение в хода на частта. Съществуват няколко различни възможности, като повече от тях са много благоприятни и са в състояние да донесат голям превес.

Никола Маю ще загуби от Григор Димитров

Споменатите два сблъсъка на Григор бяха миналия уикенд, а през този ще се състои решителната фаза. За съжаление даже и да спечели сблъсъка си с Маю, който влиза като заместник на контузения Попирин, българинът просто няма как да се класира. Все пак най-накрая той ще разгърне по-добър тенис и ще се поздрави с една победа, която да му отвори пътя за много нови такива.

Гледай Никола Маю - Григор Димитров на живо

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози