спортни новини cultofbet

Ашли Барти - София Кенин

M Krasimirov 29/01/2020 22:23 Новини 0
снимка: tenniskafe.com
Ашли Барти - София Кенин

Местната фаворитка за трофея Ашли Барти продължава похода си към финала. Тя имаше известни затруднения единствено в първия кръг, в който загуби и сет от Цуренко. Играта й е такава, че разчита на страшно много качества. Постоянството й от основната линия и добрите волета със сигурност са в основата за нейните успехи. Дълго време тя се подвизаваше като една от силните тенисистки на двойки, но в момента е на върха в световната ранглиста на единично.

Барти има и възможността да играе пред родна публика, което в никакъв случай не е за пренебрегване. Направила големия скок в кариерата си, тя е готова за спечелване на този толкова голям турнир, но при всички положения ще има страшно много затруднения на финала.

Кенин все още се чувства разколебана в най-важните мигове и това ще си проличи и в този полуфинал. Младата американка имаше на моменти много сериозни пропадания в играта си както срещу Джабур, така и срещу Гоф. Докато срещу тях можеше да си ги позволи и това да остане ненаказано, то срещу Барти положението ще е коренно различно.

  • Прогноза: 1 @ 1.40 коефициент в efbet

КОМЕНТАРИ

Още от Новини