спортни новини cultofbet

Димитър Кузманов - Алекс Козбинов

M Krasimirov 04/01/2020 16:10 Новини 0
снимка: www.tenniskafe.com
Димитър Кузманов - Алекс Козбинов

Димитър Кузманов - Алекс Козбинов

Димитър Кузманов вече дълго време се задържа на позиции около 350-400 в света на тениса. Той играе с една добра успеваемост на турнири от ниво ITF и Чалънджър, но все още не е достигнал някакво по-сериозно постижение. Това няма да му попречи особено в този двубой с Александър Козбинов. Опонентът му е много по-непонятен на феновете на играта като той е извън най-добрите 800 в света и определено изостава по качество в играта си от Мико. Българинът беше на едно супер равнище и срещу тенисист, който е малко зад 50-то място в света - англичанина Камерън Нори. Кузманов даже спечели и сет срещу него като не беше чак толкова далеч от поднасянето на грандиозна изненада.

Димитър Кузманов играе добре на турнири ниво ITF и Чаланджър

Все пак се видяха много хубави неща в играта му, които със сигурност ще му позволят да се наложи срещу Козбинов. Съперничеството с Великобритания премина през късна драма след като родните тенисисти се наложиха с 2:1 победи след триумфа на Димитров и Лазаров на двойки, но срещу Молдова нещата ще се развият много по-благоприятно. Всеизвестно е, че първо се играят мачовете на сингъл, а в този случай българите ще запишат две победи и така ще оставят развръзката на двойки без никакво значение. Димитър Кузманов все пак няма да спечели толкова лесно своето съперничество. Козбинов изненада много приятно с играта си срещу белгийския ветеран Стийв Дарси като стоеше много добре в размените от дъното на корта. Все пак имаше и една неприятна изненада относно неговото представяне. Считаше се, че той ще използва физическите си дадености и ще разчита на много сериозен сервис, който да му позволява лесно да печели точките на собствен сервис, но подобно нещо въобще не се случи. Стигна се до развръзка със страшно много пробиви, така че Кузманов определено ще има възможности в подаването на Козбинов.

Димитър Кузманов ще играе трудно срещу Алекс Козбинов

Мико има много повече мачове от своя съперник, а това със сигурност ще му помогне. Задържи ли нивото си от мача с Нори, той ще спечели в два сета, но все пак Козбинов ще се отчете с поне 7 гейма в мача, което да доведе и до печалба на тази супер прогноза с прекрасен коефициент от 1.72.

Прогноза Димитър Кузманов - Алекс Козбинов

  • Над 18.5 гейма @ 1.72 коефициент в efbet 

КОМЕНТАРИ

Още от Новини