спортни новини cultofbet

Данил Медведев - Григор Димитров 05/09 (18:00)

M Krasimirov 04/09/2019 22:39 Новини 0
снимка: www.usopen.orgl
Данил Медведев - Григор Димитров 05/09 (18:00)

Данил Медведев се наслаждава на най-добрите времена в цялата си кариера дотук като записва победа след победа. Той е и в ролята на Доминик Тийм от миналата година по отношение на това, че играеше в страшно много турнири през последните месеци. Не пропускайте да гледате двубоя на живо определено ще има какво да видим!

Със сигурност точно в този период от сезона това ще му се отрази. Имаше известни наченки за изтощение у Медведев в няколко от мачовете му дотук, но със сигурност основната новина около него, която може и да се превърне в ключ към победата за Григор, е състоянието на рамото на руснака. Медведев изпитваше огромни болки в тази част от тялото си и по-конкретно в рамото на играещата ръка, което е по-неприятното в случая. Много трудно за него ще е да продължи да играе на демонстрираното равнище в един толкова, толкова тежък двубой с вдъхновения българин.

Димитров се разправи с Роджър Федерер по магически начин - в 5 сета. Той използва възможността си да въведе двубоя в по-сериозна продължителност и както сам сподели, точно това го отведе до победата. Въпреки, че в идния случай ще играе срещу съперник, който е много по-млад от „маестрото“, следва неговият подход да е същият.

За разлика от въпросния сблъсък с Федерер, в този с Медведев Григор ще се наслади и на много по-добро начало, което да му позволи да стигне до поизразителна победа. Българинът има огромен арсенал от „оръжия“ с които непрестанно да тормози Медведев на корта. Той ще срещне известни затруднения в случаите, в които руснакът намери ритъм в своя сервис и пласира голяма част от първото си подаване. В останалите моменти Григор ще е хегемонът на корта и този коефициент от 2.50 за негова победа е направо безумно голям, така че не е за изпускане.

 

КОМЕНТАРИ

Още от Новини