спортни новини cultofbet

Уотфорд излиза за победа срещу третодивизионния Транмиър

K Khristov 03/01/2020 22:00 Прогнози 0
Снимка: 90Min
Уотфорд излиза за победа срещу третодивизионния Транмиър

Възроденият Уотфорд ще срещне съпротивата на третодивизионния Транмиър в третия кръг на ФА Къп. Ще триумфират ли “стършелите” в редовното време или гостите ще поднесат неочаквана изненада, вижте моята прогноза за двубоя.

След назначаването на Найджъл Пиърсън, ситуацията в Уотфорд се промени драстично. Отборът заигра много по-комбинативно, създава огромен брой опасности пред противниковите врати и логично увенча усилията си с положителни резултати. В рамките на четири кръга около коледно-новогодишните празници, “стършелите” спечелиха общо десет точки и се доближиха до спасителния бряг.

Макар фокусът на домакините да пада върху първенството, не вярвам да пропуснат отдалата им се възможност да продължат към следващия кръг на ФА Къп. Транмиър е напълно преодолим съперник, който е на незавидното 21-во място.

Предвиждането ми за срещата е Уотфорд да спечели и да паднат над 2,5 попадения. Когато елитен представител се изправя срещу отбор от третото ниво, особено като домакин, е съвсем резонно да се спрем на повечко голове, а стандартната линия изглежда лесно преодолима.

 

Прогноза: Уотфорд и Над 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози