спортни новини cultofbet

Форест Грийн и Транмиър Роувърс в битка за Лига 1

K Khristov 12/05/2019 22:00 Прогнози 0
Снимка: talkSPORT
Форест Грийн и Транмиър Роувърс в битка за Лига 1

Впускам се далеч на дъното на професионалната английска лига, където продължават финалните плейофи за изкачване в по-горно ниво. Форест Грийн посреща Транмиър Роувърс, след като загуби първата среща с минимален резултат. Да видим как ще протече реваншът...

Очакват ни напрегнати 90 минути, в които едва ли футболните качества и аргументи ще изобилстват. По-скоро двата отбора ще действат по-предпазливо и обрано в предни позиции, търсейки грешка от съперника. Поне това видяхме в първия мач, но и тук нещата стоят по същия начин.

Да, Форест Грийн се нуждае от крайния успех, но един гол е преодолим пасив, затова няма да се рискува. Предполагам през първата част наставникът на домакините ще изиска от своите възпитаници стабилна отбрана и запазване на суха мрежа, а едва след почивката ще се търси ответно попадение.

Поради тази причина съм склонен да заложа на равенство през първото полувреме. Напълно логично развитие на полуфинален бараж, което идва с коефициент 2,10 от платформата на Efbet. Друг вариант за игра е ъндър, под 2,5 гола, който изобилства в последните срещи на двата отбора.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози