спортни новини cultofbet

Борнемут - Уотфорд: Прогноза за голове (12 януари 2020)

M Krasimirov 11/01/2020 21:33 Прогнози 0
снимка: bet-bg.com
Борнемут - Уотфорд: Прогноза за голове (12 януари 2020)

Вече дълго време Борнемут е в много разколебано състояние и така и не демонстрира какъвто и да било прогрес. Треньорът на тима Еди Хау много добре знаеше колко важен е сблъсъкът с Лутън от ФА Къп, който следваше да бъде спечелен на всяка цена. Точно заради това той и не си позволи да прибегне до нещо много често срещано точно в този турнир и използвано от все повече треньори - включването на редица резерви в битките.

Хау излезе с най-доброто, което имаше на разположение и стигна до победа над Лутън с 4:0, която върна усмивките по лицата на местните фенове. Мачът с Уотфорд е все толкова важен като едно изграждане на мини-серия от поредни сблъсъци без загуба за „черешките“ би било първото такова от средата на септември насам. Много трудно могат да искат по-добра възможност за записването на победа от тази, приемайки Уотфорд на своя стадион. „Стършелите“ са преобразени при Пиърсън и вече 5 мача нямат поражение.

Играта им е такава, че все по-рядко позволяват на техните съперници да създават голови положения. Срещу Борнемут същото ще се случи и така ще се стигне до един от редките случаи, в които мач на „черешките“ приключва с малко голове.

Прогноза Борнемут - Уотфорд:

  • Под 2.5 гола @ 1.90 коефициент в efbet

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози