спортни новини cultofbet

Очакват се голове в първия мач от кръга в Бундеслигата

K Khristov 28/03/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: T-online
Очакват се голове в първия мач от кръга в Бундеслигата

Два от най-резултатните отбори в немската Бундеслига се изправят помежду си. Срещата между Хофенхайм и Байер Леверкузен обещава да е интересна, а ето каква е моята прогноза:

Сблъсък на отбори с огромни амбиции, които разчитат изцяло на случващото се в офанзивен план. Домакините заемат девета позиция, като изостават на четири пункта от местата, даващи право на участие в евротурнирите. При победа в петък пасивът ще бъде заличен на едва една точка, тъй като “аспирините” са се настанили на шестото място с актив от 42 пункта.

Забележителна е резултатността на двата тима. В мачовете на Хофе от началото на кампанията падат средно около 3,40 гола, както и в тези на Леверкузен. Байер бележи средно по 2,00 гола в своите визити, което е сериозен атестат за висока резултатност и в петък. Дори букмейкърските къщи предоставят минимални ставки за маркета гол/гол. Ако се вгледате внимателно, ще откриете, че на места бива придружен от коефициенти около 1,30.

Поради тази причина ще потърся висока линия на головете. Вярвам, че такива ще има, тъй като замесените отбори са способни на подобни действия. Очаквам Хофенхайм и Байер Леверкузен да си отбележат над 3,5 гола. Последните три визити на “аспирините” завършиха по идентичен начин, да се надяваме, че и сега ще е така.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози