спортни новини cultofbet

Астън Вила - Дарби Каунти /27 май 2019/

M Krasimirov 27/05/2019 10:01 Прогнози 0
снимка: Youtube.com
Астън Вила - Дарби Каунти /27 май 2019/

Не само един от мачовете днес, а най-интересният такъв, ще е между Астън Вила и Дарби. Той ще се изиграе на „Уембли“, така че подкрепата за всеки от тях ще е изравнена. Двубоя гледайте на живо от 17:00 часа днес!

Бирмингамци изстрадаха страшно много преди да се озоват на това последно стъпало след като се вкопчиха в една много люта битка с Уест Бром, която в крайна сметка беше спечелена от тях. Още по-драматична беше ситуацията за техния опонент, който отстъпи в първия си мач от полуфиналите в плейофната фаза и то от едва ли не най-впечатляващия тим в хода на цялата кампания - този на Лийдс Юнайтед, а в реванша се наложи с 2:4 и то във визитата си, с което си гарантира директно класиране за последния двубой, без да се стига нито до продължения, нито до дузпи.

Тимът на „овните“, който е воден от Франк Лампард, израсна страшно много и продължава да гледа все повече в правилната посока. Най-големият удар за него ще е продиктуван от това ако не стигне до триумф това съперничество с Астън Вила, тъй като в този случай ще остане във втория ешелон, а освен това, една немалка част от блясъка му е придадена от футболисти, които са под наем и след края на сезона си тръгват, така че това ще е равносилно на прощаване с възможността за завръщане на най-високо ниво не само през този, а и през следващия сезон.

Дарби ще се впусне в една много сериозна битка точно тук и точно сега - на „Уембли“ като няма да позволи да се окаже губещ с голяма разлика, ще бъде напълно равностоен и до последно интригата ще е налице.

Прогноза: Под 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози