спортни новини cultofbet

Фулъм ще се връща на победния път срещу Латикс

K Khristov 26/09/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: The Sybarite
Фулъм ще се връща на победния път срещу Латикс

Впускаме се към второто ниво на английския футбол, където предстои един изключително интересен двубой между Фулъм и Уигън. Срещата е в петък вечер от 21:45, а ето ги и моите очаквания.

Предварителните прогнози за силен и устремен към завръщане в елита Фулъм бяха опровергани от последните няколко кръга. Разбира се, при толкова дълга кампания е рано да се правят заключения през месец септември, но на този етап “котиджърс” са твърде далеч от плейофната зона.

Ако целите на тима са обвързани с бързо изкачване при майсторите, то подобни домакинства срещу опашкари трябва да се печелят. Уигън ще бъде сред основните претенденти за оцеляване, макар в последните 3 двубоя да показа леко преобразен и подобрен стил на игра. “Латикс” се поздравиха с равенства срещу Барнзли и Хъл Сити, а в миналия кръг спечелиха с 2:0 срещу Чарлтън.

В последните 10 мача помежду им Фулъм има 5 победи, а останалите пет срещи са завършили наравно. Предполагам, че тенденцията ще се запази и след петъчния сблъсък, затова насочвам вниманието ви към победа за домакина. Време е негативната поредица да бъде нарушена, с което да започне изкачване към челната шестица.

 

Прогноза: 1

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози