спортни новини cultofbet

Предстои резултатно дерби на Ланкашър между Блекбърн и Уигън

K Khristov 23/12/2019 09:30 Прогнози 0
Снимка: Sport Grill
Предстои резултатно дерби на Ланкашър между Блекбърн и Уигън

За понеделник избрах двубоя от Чемпиъншип между Блекбърн и Уигън, които се намират на разнопосочни места в класирането. Домакините са позиционирани в близост до плейофната зона, докато “латикс” са на 24-то място.

Слаб есенен полусезон за Уигън, който заслужено ги прати на дъното. Гостите демонстрират лабилност в дефанзивен план, особено на чужд терен. “Латикс” инкасираха попадение във всяка шампионатна визита, като стигнаха едва до три спечелени точки навън.

Блекбърн продължава във възходяща линия, като спечели 16 от общо 18 възможни точки в предходните 6 кръга. Основна заслуга за добрите резултати има отбранителната линия, която няколкократно се опази от противникови набези и голове. При евентуална победа в понеделник, Роувърс ще се изравнят със заемащия временното шесто място – Брентфорд.

Най-логично би било да се доверя на домакините, но се опасявам от твърде лошата серия на Уигън. Тя все някога ще види своя край, а защо не това да се случи точно в ланкашърското дерби. Именно последният факт ме насочи към търсене на резултатност, тъй като очаквам и “латикс” да стигнат до попадение в предстоящия двубой.

 

Прогноза: Над 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози