спортни новини cultofbet

Дарби Каунти и Чарлтън ще се борят за отдалечаване от опасната зона

K Khristov 29/12/2019 22:00 Прогнози 0
Снимка: SkyBook
Дарби Каунти и Чарлтън ще се борят за отдалечаване от опасната зона

Последният мач за 2019 г. в Англия противопоставя опашкарите Дарби Каунти и Чарлтън. Двата отбора се намират в непосредствена близост до зоната на изпадащите, така че директното съперничество ще окрили победителя.

Въпросът е дали ще има спечелил, или тимовете ще си стиснат ръцете за един безличен хикс. През последните сезони Дарби Каунти бе близо до завръщане в елита на Англия, но така и не успя да го стори. След напускането на Франк Лампард, положението на “овните” не се подобри. Дори напротив, тимът е назад в подреждането и му остава да се бори за оцеляване във второто ниво.

Сходна е ситуацията и с Чарлтън, които разполагат със само една точка повече от идния си съперник. Лондончани обаче показаха характер в последните кръгове, като оформиха резултатни равенства срещу Хъл и КПР, а през седмицата сломиха съпротивата на Бристол Сити с 3:2.

И макар в изминалите три мача на гостите да паднаха общо 13 гола, тук очаквам резултатността да бъде в ниски граници. Дарби ще се бори за първи и единствен успех през декември, който да им осигури по-голям аванс пред тимовете в опасната зона. Чарлтън също ще е доволен на хикс, затова моята препоръка е да играете ъндър, под 2,5 попадения.

 

Прогноза: Под 2.5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози