спортни новини cultofbet

Очаква ни скучна развръзка на Венецуела - Перу

K Khristov 14/06/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: worldcupupdates.org
Очаква ни скучна развръзка на Венецуела - Перу

Вторият мач от Копа Америка противопоставя Венецуела и Перу. Двете селекции са далеч от класата на фаворитите в надпреварата, но нека да видим какво ще ни предложат в съперничеството помежду си.

Символичните домакини се намират в малко по-добро състояние, като допуснаха само една загуба в предходните си осем сблъсъка. Това се случи преди около седмица, когато бяха надиграни с 3:1 от селекцията на Мексико. Въпреки това трябва да отчетем подобряването в играта на Венецуела, която се дължи на все по-талантливите играчи в състава. Най-голямо впечатление правят Соломон Рондон и Томас Ринкон, които се подвизават в европейски отбори.

Перу е с една идея по-непознат състав, който няма толкова изявени състезатели. Разчита основно на отборния дух и продължителното надлъгване, но дали това ще им помогне в събота?! Всъщност най-известният им състезател играе за испанския Райо Валекано, така че сами може да съпоставите възможностите на Перу с останалите отбори на Копа Америка.

Въпреки това букмейкърските къщи поставят “инките” в ролята на леки фаворити. Коефициентите за победа на Венецуела варират около 3,10, докато тези в противоположната посока са в порядъка на 2,50. Може би има някаква причина, но аз не мога да си я обясня.

Предпочитам да заложа на ъндър, тъй като става дума за първи мач в състезанието, а и двете селекции изповядват по-предпазлив стил на игра. Битката в централната зона на терена ще изобилства, а красивите отигравания и опасните положения ще останат на по-заден план.

 

Прогноза: Брой голове - под 2,5

 

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози