спортни новини cultofbet

Кой ще спечели първото Вечно дерби за сезона?

K Khristov 31/08/2019 21:00 Прогнози 0
Снимка: Gong
Кой ще спечели първото Вечно дерби за сезона?

Настъпи часът за вечното дерби на България. В неделя вечер ЦСКА и Левски излизат в спор не само за точки, но и за чест, слава и надмощие.

В интерес на истината двата отбора изглеждат съвсем равностойни на този етап от сезона. Освен това са ръководени от еднотипни треньори, чиято мисъл е свързана най-вече с отбранителните действия. Хубчев и Петрович са врели и кипели в подобни сблъсъци, което се надявам, че ще бъде от полза за титулярните състезатели.

Наставникът на Левски със сигурност ще запази поста си, независимо от крайния изход на срещата. Това обаче не важи в пълна степен за Люпко Петрович, тъй като се появиха негативни мнения сред фенове и футболни анализатори. Причините са свързани с равенството, което бе записано срещу Дунав, отпадането от Зора Луганск и отстраняването на водещи фигури от състава. Положението бе допълнително нагнетено, след като Фабрини и Чорбаджийски напуснаха в посока Румъния.

Дерби мачовете са непредвидими, затова няма да рискувам с краен знак, а ще заложа на гол линия. Не вярвам стандартната миза от 2,5 да бъде преодоляна, което оправдава избора ми за ъндър. Той се оказа печеливш в миналогодишните 4 срещи помежду им, от които Левски взе две минимални победи, веднъж оформиха нулево равенство, а в края на сезона ЦСКА спечели с 0:2.

 

Прогноза: под 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози