спортни новини cultofbet

Левски ще стигне до категоричен успех срещу опашкаря Витоша

K Khristov 07/12/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: Gong
Левски ще стигне до категоричен успех срещу опашкаря Витоша

Неделният тираж на efbet Лига приключва с наглед ясно съперничество между Левски и Витоша. Домакините са големите фаворити в мача, но дали е възможна изненада, ще разгледам в следното превю.

С оглед стабилното представяне на “сините” в предходните мачове у дома, склонен съм да потърся убедителна победа над закотвения на дъното Витоша Бистрица. Гостите са абсолютни аутсайдери и нищо чудно през настоящия сезон да се сбогуват с елитния си статут.

Да се върнем обаче към столичани. Левски постигна 8 поредни победи на собствен терен, като инкасира попадения в едва 2 от тях. Не вярвам “бистришките тигри” да прекъснат положителната тенденция, затова се насочих към следния маркет.

Залагам на комбинация между оувър и няма гол/гол. Това ще рече, че се доверявам изцяло на домакинското нападение, търсейки минимум 3 гола от тяхна страна. Ако Левски излезе за убедителен успех, който да внесе стимул и мотивация преди ключовото гостуване на “Лаута”, не виждам пречка избраното събитие да се окаже печелившо. Може да му се доверите на коефициент 2,75 в Efbet.

 

Прогноза: Над 2,5 и Няма гол/Гол

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози