спортни новини cultofbet

ЦСКА излиза за задължителна победа срещу аутсайдера Витоша

K Khristov 05/10/2019 11:00 Прогнози 0
Снимка: Gol
ЦСКА излиза за задължителна победа срещу аутсайдера Витоша

Съботната програма на efbet лига завършва с мача ЦСКА – Витоша. За любителите на футбола фаворитът е предварително ясен, но нека все пак да разгледаме коя е най-добрата възможност за залог.

Поредна седмица, изпълнена със страсти на “Българска армия”. Люпко Петрович напусна поста на старши треньор, след дълго негодувание от страна на “червените” привърженици. Така, в идния двубой ЦСКА ще бъде воден от временен наставник в лицето на Добри Митов.

Въпреки случилото се в отбора, не вярвам да се стигне до изненадващ резултат. Витоша Бистрица е най-слабият отбор в лигата и едва ли ще затрудни с нещо домакинските състезатели. Избраниците на Енгибаров спечелиха едва три точки до момента и то в домакинството си на друг аутсайдер – Царско село.

Няма да се изненадам, ако играчите на ЦСКА излязат мотивирани за разгромен успех. Има индикации за подобно настроение, затова мисля да заложа на убедителна победа за “червените”. Изберете линията на азиатски хендикап (-1.5), което означава, че ЦСКА трябва да спечели с разлика от две или повече попадения.

 

Прогноза: Азиатски хендикап (-1.5) - ЦСКА

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози