спортни новини cultofbet

Локо Пловдив продължава с победната серия и срещу Витоша

K Khristov 29/09/2019 19:00 Прогнози 0
Снимка: Gong
Локо Пловдив продължава с победната серия и срещу Витоша

Последният мач от кръга в родната efbet лига противопоставя Витоша Бистрица и Локомотив Пловдив. Гостите са фаворизирани от сайтовете за залози, но дали е възможна изненада, вижте каква е моята прогноза.

Посредствено представяне в началните няколко кръга от Витоша, след като постът на старши треньор бе зает от Енгибар Енгибаров. Тимът от Бистрица се намира на последното място в класирането със скромния актив от три точки, спечелени у дома срещу Царско село.

В идното домакинство посрещат един от най-обещаващите състави в българското първенство. Локомотив Пловдив се намира във възходяща форма и продължава да надгражда постигнатото до момента. Бруно Акрапович и неговите избраници работят усилено за поддържане на добрата форма, която за момента им гарантира третата позиция.

Не вярвам “смърфовете” да разочароват в предстоящия сблъсък, дори напротив, очаквам лесна и категорична победа от тяхна страна. Може да заложите директно за победа на госта, която бива оценена с 1,45 от Efbet, а по-смелите от вас нека добавят и над 2,5 попадения, за да се получи още по-привлекателен коефициент.

 

Прогноза: 2

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози