спортни новини cultofbet

Универсидад де Чили ще гони задължителна победа срещу Депортес

K Khristov 16/10/2019 22:00 Прогнози 0
Снимка: SoyChile
Универсидад де Чили ще гони задължителна победа срещу Депортес

Нестандартна прогноза в Cultofbet, повлияна от липсата на вълнуващи клубни съперничества. Отправяме се към чилийската Примера, където Универсидад трябва да спечели домакинството си срещу Депортес Икике.

Един от най-именитите клубове в Чили преживява истински шок. Тимът се намира на последната позиция в класирането с актив от 47 пункта. Записаха едва 3 победи в изиграните 23 кръга, като 2 от тях станаха факт на собствен терен. Ако трябва да отчета положителен факт преди идния сблъсък, това ще е наличието на едва две поражения у дома.

Пристига напълно преодолим съперник в лицето на Депортес Икике. Гостите имат с три точки повече, което придава още по-голямо значение на двубоя. Статистиката ни показва равностойно представяне от Икике, независимо дали играят у дома, или на чужд терен. Записали са три успеха навън от началото на сезона, така че играчите на Универсидад трябва да са внимателни.

Въпреки осезаемите проблеми при домакините, препоръчвам ви залог в тяхна полза. Струва ми се, че победата за Купата на Чили с 4:1 над Кобресал ще подейства мотивиращо и ще оттласне отбора от дъното на класирането.

 

Прогноза: 1

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози