спортни новини cultofbet

Дербито на Белград през погледа на Cultofbet

K Khristov 24/04/2019 16:00 Прогнози 0
Снимка: In4S
Дербито на Белград през погледа на Cultofbet

Една по-нестандартна прогноза от екипа на Cultofbet, идваща директно от западната ни съседка. Предстои лютото дерби на Белград, в което Цървена Звезда и Партизан излизат за задължителни три точки. Мачът е в четвъртък вечер, 25 април, от 20:00 часа.

След преизчисляването на точките разликата между Цървена Звезда и преследвача Раднички Ниш бе съкратена на четири пункта. Това едва ли смущава белградчани, тъй като единствените им по-сериозни изпитания са именно срещу кръвния враг. Партизан е на третото място с много по-нисък актив, продиктуван от слабото представяне през този сезон.

Звезда е далеч по-класния отбор, разполагащ с редица доказани имена в сръбския футбол. Изповядват офанзивен стил на игра, разчитат на бързите действия по двата фланга, което е сериозна предпоставка за проблеми в отбраната на “черно-белите”. Според мен Партизан ще е тимът, разчитащ на по-наситена дефанзивна линия, който ще се бори за точка от това дерби.

Все пак подобни местни съревнования нямат нищо общо с формата и моментното състояние на двата тима. Може да се очаква всичко, а защо и да не видим краен успех за “гробарите”. Именно поради тази причина се въздържам от залог за краен изход, а ще насоча мислите си към ъндър, под 2,5 гола. Не вярвам линията да бъде преодоляна, особено, ако тактическата подредба на Партизан отговори на очакванията ми. Доверете се на родния букмейкър Ефбет, където маркетът е придружен от коефициент 1,85.

 

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози