спортни новини cultofbet

ЦСКА гледа с надежда към Вечното дерби

K Khristov 20/05/2019 22:00 Прогнози 0
Снимка: bgfootball.com
ЦСКА гледа с надежда към Вечното дерби

Тръпнем в очакване на четвъртото Вечно дерби за сезона. То се явява жизненоважно за ЦСКА, тъй като единствено победа ги оставя в играта за първата позиция. Ще надвият ли Левски за първи път тази година, ще научим във вторник от 18:00 часа.

През уикенда Левски бе замесен в друг ключов дуел по пътя към върха. Спря Лудогорец след равенство в Разград и даде шансове на вечния враг за лидерското място. “Сините” показаха израстване и колектив за пореден път под ръководството на Георги Тодоров, което само по себе си говори за настройката преди дербито. Макар срещата да не е с чак толкова съществено значение за Левски, очаквам влагане на максимални усилия и търсене на задължителен успех.

Да, ЦСКА е тимът, който ще търси по-върло победата. Евентуален успех ще ги остави в играта за шампионската позиция, а при грешен ход на Лудогорец, дори ще ги прати там. В изминалия кръг “червените” явно демонстрираха колебания в играта, въпреки всичко стигнаха до минимален успех под Аязмото.

Не ви препоръчвам в подобни сблъсъци да търсите краен победител. Това е доста трудно начинание, което зависи до голяма степен от късмета и обстоятелствата. По-удачни изглеждат головете, особено, когато коефициентите са толкова високи. Изберете азиатска линия над 2 гола, която идва със ставка 2,00. При точно две попадения ще получите обратно поставените залози, докато три или повече ни носят удвояване на облога.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози