спортни новини cultofbet

Напред юнаци към Евро 2020

K Khristov 21/03/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: Topsport
Напред юнаци към Евро 2020

Настъпи часът на истината – в петък България стартира своето участие в квалификациите за Евро 2020. Всички ние се надяваме на едно благополучно развитие на обстоятелствата, но за целта трябва да печелим с лекота подобни домакинства. Първият ни опонент е Черна гора, а кой е най-добрият вариант за залог, вижте в следващите редове.

Купища въпросителни изникнаха пред Петър Хубчев през последните дни. След като бе обявено отсъствието на Кирил Десподов, днес стана ясно и оттеглянето на Пламен Илиев. Вратарят на Лудогорец получи контузия и ще претърпи спешна операция. Това принуди националният селекционер да включи футболистите на Левски – Станислав Костов и Николай Михайлов, които достойно да заменят липсващите от състава.

Разбира се, трябва да отдадем нужното и на гостите. Черна горе е една от добре функциониращите национални селекции, която непрестанно търпи прогрес. И пред селекционера на гостите обаче изникнаха няколко проблематични ситуации, свързани с контузии на ключови фигури. Стефан Йоветич със сигурност отпада от групата за петъчния сблъсък, а участието на защитника Стефан Савич остава под въпрос.

Без съмнение плановете и на двамата наставници биват объркани. Това обикновено води до неразбирателство и неправилно изпълнение на тактическите указания. Може би голове в двете врати ще има, но реших да подходя леко нетрадиционно, търсейки двоен шанс 1Х и под 3,5 гола. Втората опция изглежда напълно сигурна, а относно двойният шанс, вероятно съм повлиян от патриотични подбуди. Все пак получаваме един приличен коефициент в порядъка на 1,60-1,70 от родните букмейкърски къщи.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози