спортни новини cultofbet

Първи сериозен сблъсък от европейските квалификации

K Khristov 23/03/2019 19:00 Прогнози 0
Снимка: Sky Sports
Първи сериозен сблъсък от европейските квалификации

Пътят към Евро 2020 изглежда предначертан за някои национални селекции. За други обаче се оказва твърде трънлив и осеян с купища трудности и подводни камъни. На пръв поглед Холандия и Германия изглеждат сигурни за идните финали, но нека видим как ще завърши срещата помежду им.

Може би това е най-интересният двубой от тазгодишните европейски квалификации, тъй като заварва двата тима в противоположно състояние. Холандия лека-полека излиза от няколкогодишната криза, като записа четири поредни успеха у дома и стартира кампанията с категоричен успех срещу Беларус.

Ситуацията в “Бундестима” е под сериозна въпросителна. Миналата година се оказа една от най-слабите в цялата история на немския футбол, след като селекцията на Йоаким Льов отпадна в груповата фаза на Мондиал 2018, а след това допусна две поражения в новото състезание на УЕФА. Да се надяваме, че немците са си взели нужните поуки и ще се хвърлят в безкомпромисна битка за европейското догодина.

Очаквам неделната среща да бъде изпълнена с куп опасности пред двете врати, които логично ще доведат до много попадения. Смятам, че стандартният оувър, над 2,5 гола, няма да се окаже проблемен, поради наличието на класни офанзивни състезатели в двете редици. В предходните 25 домакинства на Холандия линията бе преодоляна 15 пъти, докато визитите на Германия са обвързани със средна резултатност от 2,82 гола. Както и да го погледнем, оувърът ще се окаже печеливш!

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози