спортни новини cultofbet

Етър стартира плейофите с лесно домакинство

K Khristov 28/03/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: Topsport
Етър стартира плейофите с лесно домакинство

Спирам се на първия мач от плейофната фаза в Първа лига. Етър ще търси задължителен успех срещу последния Верея, за да продължи борбата за класиране в Европа. Началото на срещата е в петък, 29 март, от 17:30 часа.

Съперничеството изглежда предизвестено, тъй като старозагорци са в сериозна криза и ще разчитат изцяло на финалните баражи. През двуседмичната пауза се случиха няколко интересни обстоятелства около тима, свързани с напускането на цели 12 играчи и назначаването на нов треньор. Иван Вутов пое последния в Първа лига, след като украинските инвеститори се отказаха от проекта.

Дали тези катаклизми всъщност няма да донесат по-добро бъдеще на Верея. Едва ли може ситуацията да се задълбочи, така че очакваме старозагорци да спечелят поне един мач в оставащите кръгове. Относно положението на Етър, със сигурност е по-добро. “Виолетовите” бяха изключително близо до попадане в първата шестица, но единствено пролетния устрем на Черно море ги спря.

Краси Балъков промени облика на тима, като внесе свежест в предни позиции и засили дефанзивната част. В момента Етър е един от най-приятните за наблюдаване отбори, а и често намира път към противниковата врата.

Ще заложа на домакините, търсейки аванс в резултата до почивката. Маркетът идва с доста нисък коефициент от Ефбет, но това е най-оптималният залог за игра. Препоръчвам ви да го изпробвате в прави колонки или с по-висока сума на сингъл. Вероятността е доста висока, така че рискът си заслужава.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози