спортни новини cultofbet

Румъния - Испания, Евро 2020 Квалификации

M Krasimirov 04/09/2019 22:30 Прогнози 0
снимка: Youtube.com
Румъния - Испания, Евро 2020 Квалификации

Това е противопоставяне между тимове от безкрайно различен калибър. Румънците са на едно средняшко ниво за целия континент. Те имаха някои хубави моменти, но като цяло в никакъв случай няма как да бъдат причислявани към най-силните. За тяхно най-голямо щастие имаха известен късмет при жребия и попаднаха в една от благоприятните групи за класиране на финалите на Европейското.

Това обаче при всички положения следва да се случи посредством завършването на второто място и преминаването през баражите. Големите им съперници ще са скандинавските Швеция и Норвегия, като останалите тимове в компанията няма да имат никаква значима дума (като това са Малта и Фарьорските острови).

Испанците са в един много деликатен момент на кардинално подмладяване и въпреки това резултатите им са блестящи. Те ще продължат да затвърждават въвличането на нови и нови млади свои футболисти сред титулярите си, но това по никакъв начин няма да се отрази на представянето им.

И срещу Румъния те ще затвърдят точно това като от самото начало на сблъсъка ще разгърнат много сериозното си игрово превъзходство и не само, че ще спечелят, а и ще го направят по един изразителен начин.

Прогноза: 2 @ 1.44

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози