спортни новини cultofbet

Испания с шанс да си подсигури първата позиция

K Khristov 04/09/2019 22:45 Прогнози 0
Снимка: Irish Mirror
Испания с шанс да си подсигури първата позиция

Един от най-интересните мачове в предстоящите евроквалификации е с участието на Румъния и Испания. Двата отбора са се настанили на първите две позиции в група “F”, търсейки усилено място на Евро 2020.

Иберийци заемат първото място в класирането с максимален актив от точки. Спечелиха безпроблемно четирите мача до момента, вкарвайки общо 11 гола и допускайки едва 2 в своята врата. Преди завъртането в групата обаче им предстои тежка визита на северната ни съседка.

Румънци са мобилизирани и непримиримо ще се борят за класиране на голям форум. Имат нужната класа и опит, но въпросът е дали тя ще е достатъчна в идната среща. Разбира се, домакините ще се приберат в своята половина, а равенството би се приело с позитивизъм в лагера им. Евентуално инкасирано попадение обаче ще отвори двубоя и ще ни предложи по-оспорван сюжет.

Интересното е, че двата отбора са се изправяли помежду си на два пъти през новия век в приятелски мачове, а Испания няма реализирано попадениe. Румъния печели през 2006 г. с минималното 0:1, а декада по-късно записват нулево равенство.

Очаквам този път традицията да бъде нарушена и “Ла фурия” да вкара гол на Румъния. С оглед домакинското предимство и ентусиазираната подкрепа от трибуните, румънци ще отвърнат на предизвикателството. Доверете се на попадения в двете врати, макар сигурността на маркета да не е особено висока.

 

Прогноза: гол/гол

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози