спортни новини cultofbet

Франция ще спечели категорично домакинството си на Андора

K Khristov 09/09/2019 19:30 Прогнози 0
Снимка:
Франция ще спечели категорично домакинството си на Андора

В една от лесно предвидимите двойки от евроквалификациите Франция посреща аутсайдера Андора. Коефициентите за победа на “петлите” са нищожно ниски, но ето какво е моето алтернативно предложение за залог.

Група “H” неочаквано предизвика интерес за първата позиция, особено след грешния ход на Франция при визитата в Турция. Така, три отбора са окупирали върха, спечелвайки общо 12 точки в началните пет кръга. Това задължава избраниците на Дидие Дешан да излязат мотивирани и категорично да сломят съпротивата на предстоящия си опонент.

Букмейкърите очакват безпроблемен успех за домакините, задавайки минимални ставки за краен изход. Това се дължи на огромната разлика в ресурсите на двете селекции, тъй като френските състезатели играят за водещи европейски колоси, докато тези на Андора се подвизават или в местното първенство, или в нискоразрядни испански тимове.

Предлагам ви да потърсите висока резултатност и през двете полувремена, като в основата на попаденията ще бъде съставът на Франция. Маркетът за над 1,5 гола през двете части пристига с коефициент 1,75, което изглежда привлекателно за сингъл залог.

 

Прогноза: над 1,5 гола през 2-те полувремена

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози